PRIČA KOJA ĆE VAS PROTRESTI: Skupljala sam mrvice njegove pažnje, a onda sam presekla ZAUVEK!

PRIČA KOJA ĆE VAS PROTRESTI: Skupljala sam mrvice njegove pažnje, a onda sam presekla ZAUVEK!

4. prosinca 2016. 0 By Admin
Ovaj tekst će vas iz korena “protresti”, dati vam blagoslov i snagu da napustite sve ono što vam više ne služi i uveriti vads da ste dobro postupile, ako ste to možda već uradile. Jer život je samo jedan i nemate vremena da ga dajete onima koji vas povređuju i ne cene dovoljno!
Zapanjen sam i inspirisan neverovatnom snagom i odlučnošću žena koje skupe hrabrost da napuste sve ono što im više ne služi. To može da bude biti komšija, prijatelj, učitelj, kolega, pa čak i sestra ili majka.
Često smo svedoci njihove borbe i tuge, ponekad se i pitamo se zašto ostaju, ali takođe znamo da ne možemo da ih nateramo da tek tako nekog napuste. Mi se nadamo da će jednog dana prepoznati svoj beskonačni potencijal, i ponekad im damo podsticaj da krenu da traže svoju sreću.

 

Možda je u pitanju posao, možda odnos, možda grad u kome žive, a možda ih jednostavno celokupan život ne ispunjava i koči ih.

Ipak, trenutak kada shvate svoj potencijal i sopstvene vrednosti mnogo je moćniji od bilo čega sto smo mogli da im kažemo.

To je neprocenjivo.

 

Ako ste ikada preispitivali svoju situaciju i pitali se da li je vreme za odlazak, pokušajte da razumete šta je to presudno kada žena konačno reši da ode i zapitajte se – da li vam bilo koja od sledećih izjava zvuči poznato.

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5