NAJOKRUTNIJI I SASVIM ISKREN HOROSKOP: Zašto SVI PREZIRU Škorpije i Izbegavaju RAKOVE

NAJOKRUTNIJI I SASVIM ISKREN HOROSKOP: Zašto SVI PREZIRU Škorpije i Izbegavaju RAKOVE

20. prosinca 2016. 0 By Admin

OVAN

Vi ne samo da ste arogantni i svađalački nastrojeni, vi ste takođe vrlo kruti i dogmatični.

Poput udava koji guši svoj plen sa svojim neumornim smrtnim zahvatom; vaš ego izbegava da bude povređen po svaku cenu, čak i ako to znači otuđenje od svih oko vas.

 

Ne postoji smislena rasprava s Ovnom. Vama nisu potrebne činjenice i empatija, to bi samo ometalo vaše razmišljanje. Ne, nakon što vi nešto odlučite, nema toga što to može promeniti.

 

Kada niste zauzeti iritiranjem drugih svojom arogancijom i “pameću”, provodite mnogo vremena upuštajući se u nepromišljena, impulsivna i nedisciplinovana ponašanja.

 

Kada neki projekt treba da bude dovršen, vi ga ostavljate drugima da ga dovrše i bezbrižno krećete u sledeću avanturu.

Vi ste osoba koja čini da kancelarija bude zaista predivno mesto – kada ga napustite.

 

 

BIK

Vaš tendencija ugađanju samom sebi i lenjosti je zaista zbunjujuća. Verujete da vam svet duguje nešto, ali nedostaje vam motivacija da zapravo nešto učinite po tom pitanju. Vaša posesivnost i materijalistička priroda često vam izaziva ljubomoru na druge ljude, posebno na one koji zapravo ostvaruju ono što vi želite.

 

Vaša posesivna priroda i sklonost ljubomori vas čini sklonim uhođenju i jednostavno ne znate prihvatiti “ne” kao odgovor. Takođe, imate tendenciju da budete nepristojni. Još jedan razlog zbog kojeg mnogi od vas žive u majčinom podrumu i u odraslom dobu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10