Zodijak: Ljubavne kombinacije koje se uvek tragično završe. Njih sreća obilazi u širokom luku.

Zodijak: Ljubavne kombinacije koje se uvek tragično završe. Njih sreća obilazi u širokom luku.

21. prosinca 2016. 0 By Admin

Postoje ljudi koji se sretnu, zavole, zamišljaju da svoj život provedu pored svog para ali kao da neka viša sila ne dozvoljava da njihova veza opstane.

 

 

Nekim ljubavnim pričama kao da je suđeno da imaju tužan kraj. Koliko god emocije bile jake, planovi veliki i koliko god njihova priča vremenski dugo trajala, konačni bilans je da ili sreću ipak pronalaze sa trećim osobama ili ostaju potpuno sami, jer je nihova veza nešto što ih obeleži za čitav život. Otkrijte o kojim je to astro parovima reč.

BIK -VAGA

Bik je taj koji voli da bude glavni lik u vezi, osoba od akcije sa hiljadu interesovanja, izuzetno ambiciozan i naoko toliko jak da može sasvim lepo da funkcioniše sam. Međutim, njemu je ipak potreban oslonac pa ga traži u emotivnom partneru.

 

 

Vaga je, s druge strane, statična, više je misaoni tip koji će o svemu da promozga barem triput pre nego preduzme nešto konkretno. Sudar njihovih oprečnih energija ume da izrodi nešto potpuno neuobičajeno i krajnje uzbudljivo. Vaga će se diviti Biku zbog njegove neustrašivosti, izdržljivosti i spremnosti da proba nove, često prilično uvrnute stvari.

 

 

Njega Vaga uči strpljenju i pokušava da utiče na njega da uživa u svakom momentu koji mu je dat, a ne da kroz život juri ko muva bez glave. Ipak, u ovoj kombinaciji Bik je taj koji je glavni učitelj i duže vreme ga Vaga pomno sluša i radoznalo prati.
Međutim, u jednom momentu Bikovi koraci postaju suviše brzi za ovaj vazdušni znak pa vremenom počinje da se (metaforično) bori za dah. S druge strane, Bik je nezadovoljan što se Vaga ne ponaša onako kako je zacrtala i kritikuje ga zbog njene tromosti.

 

 

Obe strane se manje-više istim intenzitetom bore da opstanu kad shvate da ih deli samo malo do ponora. Međutim, ne uspeva im pa oboje iz veze izlaze poraženi. Iako više nisu u ljubavnom odnosu, često i dalje ostaju u kontaktu i prijateljskim relacijama jer su potrebni jedno drugom.

 

 

Možda će nekog začuditi, ali stameni Bik je taj kome će Vaga više nedostajati pa će upravo on biti taj koji insistira da njihov odnos ipak ne ode potpuno u zaborav.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3