Osjećate da se ljubav gasi. Ne gubite nadu, evo načina kako da ponovno vratite ljubav

Osjećate da se ljubav gasi. Ne gubite nadu, evo načina kako da ponovno vratite ljubav

24. prosinca 2016. 0 By Admin

Psiholozi sa Sveučilišta Missouri-St. Louis i Sveučilišta Rotterdam proveli su istraživanje i došli do nekoliko zanimljivih činjenica kada je u pitanju ljubav.

 

 

Naime, iako smo mislili da više nema povratka kada se dvoje ljudi počnu udaljavati, psiholozi kažu da mi svoje osjećaje možemo kontrolirati i više nego što mislimo, pa spas za zajedničku budućnost postoji.

 

 

Otkrili su da je moguće da sami možemo pojačati ili smanjiti intenzitet osjećajaprema partneru. Studija koju su proveli obuhvatila je 40 osoba, od kojih je dvadesetak bili u dugogodišnjoj vezi, a druga polovica je nedavno izašla iz veze. Svakome je dano 30 slika njihova sadašnjeg ili bivšeg partnera. Mjerili su se potom njihove misli o partneru, bilo pozitivne ili negativne. Studija je pokazala da nakon što su imali pozitivne misli gledajući fotografiju partnera, njihovi moždani valovi su bili jači, dok su kod negativnih misli vezanih za partnera ti valovi bili slabiji.

 

 

Savjeti kako da opet zaiskri među vama

Znanstvenici su uvjereni da ako ljubav ne možemo kontrolirati, da možemo poraditi na svojim osjećajima i vratiti izgubljenu ljubav, pa evo nekoliko savjeta koji bi mogli pomoći.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2