VEČERAS STAVITE RAKIJU NA KOSU: Dogodiiće se nešto potpuno fantastično!

VEČERAS STAVITE RAKIJU NA KOSU: Dogodiiće se nešto potpuno fantastično!

24. prosinca 2016. 0 By Admin

Otkriću vam tajnu lepe i bujne kose koju je meni, pre mnogo godina, moja baka ispričala kad sam je pitala kako joj frizura uvek izgleda tako dobro. Nije u pitanju nikakav skup šampon niti balzam, već stara dobra rakija.

 

 

Ljubitelji dobre rakije jako dobro znaju onaj osećaj vatre u obrazima nakon što popiju koju čašicu, kao i često neprijatno rumenilo. Za sve to možete da se zahvalite činjenici da rakija podstiče cirkulaciju i, iako sigurno neće pomoći vašem organizmu ako je svakodnevno pijete u povećim količinama, može i te kako da vam bude saveznik kada je lepota u pitanju – ali samo ako je ne pijete, već nanosite na kožu. I to kožu glave! – piše 24sata

 

 

Verovatno se pitate kako i zašto bi, pobogu, iko stavljao rakiju na glavu i rizikovao da ceo dan miriše kao alkos kog su upravo izbacili iz kafane, ali naše bake tvrde da je upravo u tome tajna lepe i bujne kose. Moja baka je, na primer, dva puta nedeljno na temestavljala kombinaciju domaće viljamovke i maslilnovog ulja i spavala sa tim pakovanjem na kosi. Iako deka sigurno nije bio zadovoljan što žena pored njega u krevetu miriše gore nego on nakon ispraćaja u vojsku, upravo njena bujna crna kosa je jedan od razloga zbog kojih se zaljubio u nju.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3