Evo šta Ovna vodi KROZ ŽIVOT, zbog čega je Vaga POSEBNA, i zašto Blizanci imaju ”više od jedan” brak… 5 najvažnijih stvari u životu SVAKOG ZNAKA!

Evo šta Ovna vodi KROZ ŽIVOT, zbog čega je Vaga POSEBNA, i zašto Blizanci imaju ”više od jedan” brak… 5 najvažnijih stvari u životu SVAKOG ZNAKA!

26. prosinca 2016. 0 By Admin

Strijelac

Ljubav: Stručnjaci ističu da se ovi ljudi najređe susreću sa ljubavnim problemima. Ljubavne aktivnosti doživljavaju kao zdrave za telo i podsticajne za duh, pa im se prepuštaju nesputano kao da je reč o sportu.

 

 

Brak: Njihovi bračni partneri smatraju da je najveća mana njihovih supružnika sklonost neveri, a zameraju im i nedostatak odanosti. Vrline koje kod njih najviše cene su tolerancija i spremnost na praštanje, a ističu i to da u dom često unose vedrinu i dinamiku.

 

 

Dom: Ne vole stolice. TV gledaju sedeći na jastucima na podu, kojima daju prednost i nad krevetom. Čak i dok jedu često sede na ‘turski’ način.

 

 

Rekreacija: Važe za najrazgibanije ljude. Razlog tome leži u urođenoj živahnosti, ali mnogi među njima su i verni poklonici joge i drugih oblika gimnastike.

 

 

Hobiji: Najviše uživaju u dodiru s prirodom, pa se za kampovanje ili spavanje u vreći pod otvorenim nebom odlučuju lakše nego drugi.

 

 

 

Jarac

Novac: Pripadaju onima koji redovno kupuju skupe marke. Ipak, nisu strastveni potrošači i kupuju samo neophodne stvari, a kriterijum je kvalitet i trajnost proizvoda.

 

 

Ponašanje: Da bi neke tvrdnje o njima trebalo preispitati svedoči i podatak da oni ne pridaju važnost bračnoj vernosti u meri u kojoj se to smatra. Tek s godinama postaju vedriji i opušteniji, stoga i skloniji švrljanju i pokojem vanbračnom izletu.

 

 

Rad: Jarčev radni dan često traje do kasno u noć. I ne treba čuditi da se najčešće briju, tuširaju i presvlače u kancelariji.

 

 

Hobiji: U tom znaku je rođeno mnogo istaknutih muzičara, a posebno gitarista. Senzibilniji su nego što se obično misli, a zabeležen je i rekordan broj Jaraca komičara!

 

 

Slobodno vreme: Jedna od omiljenih razbibriga im je šah, igra koja vežba mozak i razvija kombinatoriku. Tako uče strategije delovanja koje primenjuju i u poslu.

 

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6