PO OBRVAMA SE DUŠA POZNAJE: Pročitajte ljude u sekundi, samo ih pogledajte u oči!

PO OBRVAMA SE DUŠA POZNAJE: Pročitajte ljude u sekundi, samo ih pogledajte u oči!

6. siječnja 2017. 0 By Admin

Obrve daju karakter našem licu, ali i otkrivaju mnogo o našoj ličnosti.

O tome kakva je neko osoba može se pročitati iz načina njegovog oblačenja, frizure koju nosi, telesnog držanja, načina na koji hoda i kako se rukuje prilikom pozdrava. Iako sve ove stvari ne čine suštinu čoveka, one o njoj govore.

Način na koji sebe predstavljamo drugima odaje neke naše karakterne crte. Zato itekako ima smisla posmatrati nečije lice kada želimo da procenimo sa kakvom osobom imamo posla. Način na koji oblikuje obrve takođe odražava ono što je nekome u srcu i duši. – Uopšte nije slučajno zašto neko bira određeni oblik. Pored toga, na njihov oblik utiču i grimase koje najčešće pravimo, a one odaju naše dominantno raspoloženje.

Dok jedni čupaju obrve, drugi ih samo šišaju, a treći puštaju da rastu prirodno. Na slici ispod pronađite oblik obrva koji najviše odgovara vašem i saznajte šta on govori o vašoj ličnosti.

 

 

Nakon toga probajte da se prisetite kako su vaše obrve izgledale nekada, pre nego što ste počeli da ih sređujete, pronađite tumačenje i za njih, pa uporedite rezultate. Možda ćete se iznenaditi!

 

…nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6