Ova 2 znaka će kad-tad rasturiti svaku vezu! Ne poznaju ljubav, za njih vaša osećanja ne znače ništa

Ova 2 znaka će kad-tad rasturiti svaku vezu! Ne poznaju ljubav, za njih vaša osećanja ne znače ništa

13. siječnja 2017. 0 By Admin

Škorpija

Samosažaljevajući autodestruktivci, koji svoj čemer ne mogu da podnesu sami, pa moraju povući još 100 ljudi za sobom. Da je sutra kraj sveta, oni se ne bi šokirali, verovatno bi ga dočekali u sado-mazo orgijama. Smrt im nije ništa strašno, a pale se na krv i sve ono što običnom smrtniku izaziva jezu.

 

Prati ih obeležje ljubomorno posesivnih psihopata. Bez seksa se psihički razbole i umišljaju da im se sprema zavera. Škorpije su emotivno nezrela, neodgojena, podla, osvetoljubiva i pokvarena derišta koja ne prezaju ni od čega. Dure se i ljute, besne, plaču, grizu, u tom trenutku vas celim svojim bićem mrze iz dna duše. Bez obzira na godine, zrelost ili pol, kada duboko zagrebete ispod te površine koja uglavnom deluje inteligentno, opasno ili lukavo, dolazite do emotivno nezrele osobe na nivou 5-godišnjeg deteta.

 

 

Ali, velika su zlopamtila i praviće planove za osvetu, vraćaće vam kada se više ni ne sećate razloga. Neće prezati od sopstvenog uništenja da postignu svoj cilj. Kakav god razlog bio, za njih je to najvažnija stvar na svetu. Škorpiji morate biti zauvek jedini, da je zauvek volite i da nikada ni ne pomislite više na ikoga drugog.

 

malihoroskop.com

Stranice: 1 2