KAD ŽENA OSTAVI ČOVEKA KOGA VOLI: 7 razloga zbog kojih će te svaka prava dama ostaviti kao staru krpu!

KAD ŽENA OSTAVI ČOVEKA KOGA VOLI: 7 razloga zbog kojih će te svaka prava dama ostaviti kao staru krpu!

23. siječnja 2017. 0 By Admin

1. Stalno je na poslu

Da li novac pokreće svet? Da potreban je, ali svo bogatstvo ovog sveta ne znači ništa ako nemamo sa kim da ga potrošimo, piše lovesensa.rs

 

2. Nije pažljiv

Možda su za to krivi nerealni standardi koje mediji uporno nameću, a možda jednostavno misle da vrede više i zavređuju bolje. Kako god bilo, važno je da se muškarac potrudi da ženi pokaže da je voljena. I najveće ljubavi znale su da padnu u vodu iz ovog razloga. Lepa poruka kada se probudi – na mobilnom telefonu ili ormariću kraj kreveta, nije važno, ženi govori da je baš ona bila osoba na koju je muškarac pomislio pred san ili neposredno po buđenju.

 

 

3. Nije strastven

Ko voli kada mu je dosadno? A ima li napornije stvari od osećanja da je veza postala navika jer je u njoj nestalo uzbuđenja, bilo u krevetu ili na bilo kojem drugom polju. Ovo ne bi trebalo da bude veliki problem. Samo mali izlazak iz okvira komforne zone može da začini dosadnu svakodnevicu. Parovi koji su spremni na avanture u spavaćoj sobi i koji ne prestaju da dokazuju jedno drugom koliko im je stalo do veze opstaju duže. Strast je privlačna i budi strast.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3