Horoskop i raskid: Rak plačljivko, Lav nemoguć, a Škorpija zla

Horoskop i raskid: Rak plačljivko, Lav nemoguć, a Škorpija zla

26. siječnja 2017. 0 By Admin

Zvezde imaju veliku ulogu kada je zaljubljivanje u pitanju i kada su odnosi u vezi. Kao da se stvori neki šablon kada su odnosi u vezi, ljubavi i životu u pitanju. A da li zvezde određuju naše ponašanje i kada su raskidi u pitanju proverite u sledećem tekstu, piše Luftika

 

Ovan

Osobama rođenim u znaku Ovna sve brzo dosadi. Traže vezu u kojoj će se stalno nešto dešavati. Ukoliko pomisle da veza klizi u monotoniju, pobeći će i neće se osvrtati. Žele vatreni sex svo vreme.

 

Kada Ovna ostavite mogu se desiti dve krajnosti: može se desiti da poptune odlepe ili da budu ravnodušni. S obzirom da osobe rođene u znaku Ovna mogu da budu prilično ludi kada su ovakve situacije u pitanju, imajte to stalno na umu. Takođe se brzo oporavljaju, nemojteb se iznenaditi ako ubrzo počnu da izlaze na sastanke. Takođe se može desiti i da vas iskuliraju i zaborave da ste ikada postojali.

Bik

Bikovima je teško da nastave posle raskida. A sa druge strane kada završe sa nekima to je to, nema više nazad. Jako loše se osećaju posle raskida, praktično se raspadaju. U njima su pomešana osećanja ljutnje, depresije, tuge, mržnje ali duboko u sebi se potajno nadaju pomirenju.

 

Sećaju se samolepih stvari i trenutaka, ispočetka ne vide da je možda ta osoba pogrešna za njih ili se ogrešila o njih. Ali kada jednom uvide i utuve u svoju glavu da je gotovo, nema nazad. Potrebno im je određeno vreme da prebole, u tom periodu je najbolje da izbegavaju društvene mreže.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6