DOVEDITE GA DO LUDILA: Priredite mu ove stvari i neće ni pomisliti na drugu!

DOVEDITE GA DO LUDILA: Priredite mu ove stvari i neće ni pomisliti na drugu!

2. veljače 2017. 0 By Admin

Svi nekada sumnjamo u naše ljubavne veze, posebno onda kad se instinktivno ponašamo posesivno i zahtevno, samo zato što se dečko čudno ponaša. Nemojte odmah da pomislite da vas vara, verujte, i oni se nekada ponašaju čudno, a razloga je milion.

 

Međutim, svaka veza mora da se pažljivo njeguje, i kao svaki pojedinac, da napreduje. Zato je bitno da znate šta vaš muškarac želi jer i oni, kao i sva živa bića napreduju i menjaju se.

 

 

Jednom kada otkrijete šta ga zaista uzbuđuje, nastavite da nadgrađujete to znanje i prelazite granice zajedno sa njim. Potrebno je samo da ga pažljivo posmatrate i videćete da oni uopšte nisu toliko zahtevni u krevetu.

 

 

Ne budite stidljivi, preuzmite kontrolu

Svaki muškarac želi pored sebe agresivniju i energičniju ženu, onu koja nije stidljiva i povremeno zaboravi na svoju damsku stranu. Oni žele ženu koja je inicijator u krevetu i da im kaže šta od njih tačno traži. Oni vole ženu koja bezobrazno priča i koja uživa u orgazmu.

 

 

Uzbuđuju ih žene koje povremeno pošalju neku seksi poruku, ne kriju ljubav prema njima u društvu, izvode striptiz, masturbiraju i ne stide se da u svoj krevet uzbace seks igračke. Podelite sa svojim partnerom svoje seks snove i odigrajte svoje imaginarne uloge u krevetu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2