BLIZANAC, VAGA, VODOLIJA: Ko ima problema sa ljubavnicama, a ko je odan

BLIZANAC, VAGA, VODOLIJA: Ko ima problema sa ljubavnicama, a ko je odan

11. veljače 2017. 0 By Admin
Vazdušni znakovi su uvek u pokretu i konstantnim promenama. Kada pomislimo da smo ih upoznali, oni se promene. Površni su u emotivnom smislu, ali su velike pričalice. Sloboda misli i kretanja im je najvažnija.
BLIZANCI

Muškarac –  U stalnoj su potrazi za uzbuđenjima, zanimljivostima i akcijama. Čovek rođen u horoskopskom znaku Blizanaca je sve to i još mnogo više. A šta se krije iza tog još više? Pa i neke neugodnosti poput viška žena, simpatija ili ljubavnica – često u sebi kriju nešto detinjasto i infantilno, pa ga zbog toga mogu privlačiti i starije žene sa naglašenim majčinskim instiktom.

Žena – Zar je moguće zaljubiti se u monstruma?! Glupost, radi se o dosta prizemnijoj pojavi. Žena Blizanac svojim cinizmom i inteligentnim udarcima bije pravo u centar.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/11/pripadnici-ovih-horoskopskih-znakova-su-kraljevi-sarmiranja-neki-od-njih-ce-vas-zavesti-a-da-toga-necete-biti-ni-svesni/

U njenom naručju ume biti vrlo lepo ako uspete probuditi njene fizičke, psihičke i mentalne kvalitete i povežete ih u skladnu celinu. Nikada ne znate kakva će vam se pojaviti na sastanak: kao seks simbol i zavodljiva boginja ljubavi ili klasična učenica bez šminke.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3