GLASNO SE SMEJE I ISKRENO VOLI: Žena rođena u ovom horoskopskom znaku ima NAJVEĆE SRCE!

GLASNO SE SMEJE I ISKRENO VOLI: Žena rođena u ovom horoskopskom znaku ima NAJVEĆE SRCE!

11. veljače 2017. 0 By Admin

Izgled i stil

Gusta neukrotiva kosa poput lavlje grive, izražajne crte lica, velike, tople oči, iskričav pogled, široko čelo, prćasti nos i male uši fizičke su karakteristike po kojima je Lavica prepoznatljiva. Najviše je ponosna na svoju gustu kosu debelih vlasi koja je obično plave ili crvene boje.

 

 

Viša je i dužih nogu, dužeg struka, elegantne i vrlo čvrste muskulature te kraljevskog držanja i nastupa. Uvek deluje ugledno, ponosno i uravnoteženo. Svoj izgled voli ukrasiti nakitom i drugim modnim dodacima kao i odećom žute i narandžaste boje.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/10/prevarice-vas-cim-ga-zapostavite-ovaj-horoskopski-znak-je-najveci-preljubnik/

Voli se isticati u žutoj i narandžastoj, ali boja koja će je ‘katapultirati’ u centar pažnje je zlatna, epitom svega što Lavica voli i što predstavlja – topline, luksuza, teatralnosti, posebnosti, divljenja. Bira odeću i modne dodatke samo najbolje kvalitete, a modni konformizam kod nje ne postoji – ona voli nositi stvari koje niko drugi nema.

 

 

Videti Lavicu samu u kupovini ridak je prizor. Ona u šoping ide s pratnjom, svojim prijateljicama koje joj nisu toliko potrebne da joj daju savete već da joj komplimentiraju. U kabini zadovoljno će se ogledavati sa svih strana u ogledalu, a pohvale za njen izbor i izgled pljuštat će sa svih strana.

 

Srbijadanas.com

Stranice: 1 2 3