HOROSKOP I SLOMLJENO SRCE: Vaga uvek pravi LOŠE ljubavne IZBORE, Rak GUŠI partnera nametljivošću, a Vodolija bi da se stalno PREPIRE

HOROSKOP I SLOMLJENO SRCE: Vaga uvek pravi LOŠE ljubavne IZBORE, Rak GUŠI partnera nametljivošću, a Vodolija bi da se stalno PREPIRE

15. veljače 2017. 0 By Admin

Lav

Lav vas nikada neće prevariti i na mnogo načina to je najbolja stvar koju možete imati u vezi, ali on takođe ima tendenciju da bude egoističan i isprazan.

To nikako nisu idealne osobine. Vi se u svemu žestoko trudite da pobedite. Možda ćete se osećati dobro zbog toga, ali to je stvarno iritantno svima oko vas.

 

Devica

Devica od svih znakova ima najmanje poverenja u druge. Vi ste partner koji najverovatnije njuška po fiokama s donjim rubljem i proveravate istoriju internet pretraživača vašeg partnera.

Svaki nivo sumnje i ljubomore u vezi apsolutno će ubiti odnos. Morate verovati svom partneru, čak i ako je nepoverenje u vašoj prirodi. Imate više od jedne prirode. Ne povodite se za vašim osnovnim instinktima.

Vaga

Vage su pune nade i vere. Vi imate tendenciju da odaberete partnere koji zapravo i nisu pravo rešenje za vas i pokušavate ih promeniti u osobe kakve su vam potrebne.

To je katastrofa koja samo čeka da se dogodi. Morate naučiti da odaberete kada je u pitanju vaš ljubavni život.

 

 

Škorpija

Škorpija je svakako strastvena, ali ta strast ponekad dovodi do ljubomore i apsurdnog ponašanja. Ne možete kontrolisati one koje volite.

Ne možete biti posesivni prema njima. Odbacite te navike. Kao što smo rekli i za Devicu, imate više od jedne prirode. Držite se dobrih aspekata, odbacite one loše.

 

Strelac

Strelac je vrsta znaka koji jedan dan želi otići na planinarenje, a sledeći dan na ronjenje. To može biti zabavno vašem partneru, ali i pomalo naporno. Zbog vaših visokih očekivanja možete upasti u nevolje.

Ako ste otvorena osoba i vaš partner je introvertan, neka ostane kod kuće s vremena na vreme. To nije uvreda vašem životnom stilu. Zapamtite da ne može svako biti avanturista kao i vi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3