ONI SU DOKTORIRALI FLERT: Čuvajte se OVA četiri horoskopska znaka, ZAVODE sve pred sobom

ONI SU DOKTORIRALI FLERT: Čuvajte se OVA četiri horoskopska znaka, ZAVODE sve pred sobom

15. veljače 2017. 0 By Admin

LAV

 

Osvajaju bez premca, suptilno i sa dosta mašte. Prići će vam puni samopouzdanja, sa neodoljivim šarmom i sa osmehom koji će osvetleti celu prostoriju. Lavovi su „gradske face”, poznaju sve bitne ljude i sigurno vam ne može biti dosadno. Sa njima ćete zaista imati kraljevski tretman, a kako su poznati kao veliki džentlmeni, dodatne poene dobiće lepim, i pomalo zaboravljenim manirima.

 

Pripadnici ovog horoskopskog znaka ne vole da gube i uvek idu na na pobedu. Zavođenje je za njih više od puke gimnastike, oni uživaju u svakom koraku osvajanja, pa čak ih intrigira kad moraju da se malo više pomuče oko nekoga. Lavovi su takođe i strastveni ljubavnici, pa budite sigurni da će vožnja sa njima biti kompletna.

 

 

http://www.nasidani.com/2017/02/15/ljubav-preko-poruka-lavovi-retko-pisu-a-ribe-obozavaju-dopisivanje-3/

ŠKORPIJA

 

Kada Škorpija uđe u prostoriju, to jednostavno svi primete. Njen prodorno bezobrazni pogled osvaja i bez dodira, a kada izabere plen, osvaja ga za najviše par sati. Škropijama posebno ide od ruke neverbalna komunikacija i često je koriste dok „pažljivo” slušaju o vašoj karijeri.

 

Niste ni postali svesni da vas je Škropija još na početku večeri izbrala kao budućeg partnera, a već ste se našli u njenom zagrljaju. U krevetu su perverzne i uživaju da vode ljubav satima, a na sebi obično imaju
zavodljiv i skup veš.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2