SIGNALI DA VAS VIŠE NE VOLI: Bikovi vise na društvenim mrežama, Rakovi traže razlog za svađu

SIGNALI DA VAS VIŠE NE VOLI: Bikovi vise na društvenim mrežama, Rakovi traže razlog za svađu

15. veljače 2017. 0 By Admin

OVAN
Počinju da se udaljavaju od vas, ali se trude da po svaku cenu izbegavaju svađe. Kada je Ovan zaljubljen, ima neodoljivu potrebu da svaku, čak i najmanju sitnicu podeli sa voljenom osobom.

 

 

Pored toga, Ovnovi su prilično direktni, i ne ostavljaju puno prostora za slobodna tumačenja. Ako se uhvatite da češće nego ikada preispitujete značenja iza njihovih postupaka, nešto definitivno nije u redu.

BIK
Bikovi u vreme krize daju sve od sebe da prikažu svoj život boljim nego ikada. Zato će društvene mreže zatrpavati fotografijama nove odeće, dekorisanja stana i sličnih stvari, a sve u cilju da prikriju koliko su zapravo nezadovoljni.

Bikovi su bića estetike, i njihova sreća umnogome zavisi od toga kako izgledaju stvari u njihovom okruženju.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/15/muskarac-u-ovom-znaku-je-najvjerniji-ako-vas-je-odabrao-bice-vas-zauvijek-2/

BLIZANCI
Blizanci će biti u strašnom haosu, i neverovatno tužni i uznemireni, ali će se praviti da je to sve iz svih mogućih razloga osim tog da vam se veza raspada. Biće im teško na poslu, pokvariće odnose sa drugima i upropastiće svoj život na više frontova samo zato što ne umeju da se nose sa činjenicom da nisu srećni u vezi, pa će pokušavati da uzrok svoje uznemirenosti prišiju svim ostalim stvarima.

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4