ZAVRTI MU PAMET I USELI MU SE TRAJNO U SRCE: 3 načina kako da se on svakim danom sve više zaljubljuje u tebe. I nikad ne prestane

ZAVRTI MU PAMET I USELI MU SE TRAJNO U SRCE: 3 načina kako da se on svakim danom sve više zaljubljuje u tebe. I nikad ne prestane

18. veljače 2017. 0 By Admin

Ako želiš da se tvoj partner svaki dan sve više zaljubljuje u tebe potrebno je da među vama postoji intimnost i bliskost, ali ne isključivo fizička. Intimnost je prostor u kojem se oboje osećate ugodno i ne bojite se da se emocionalno ogolite jedno pred drugim.

 

1.Stvori sigurnost

 

Šta “tera” muškarca da se zaljubi upravo u tu jednu određenu ženu, a ne u neku drugu? Prva stvar je – prihvatanje. Ako ne prihvataš muškarca s kojim si takvog kakav je, on neće poželeti da se skrasi pored tebe i da se emotivno otvori što je nužan preduslov za izgradnju duge i stabilne veze.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/18/zene-sklanjajte-muzeve-ovaj-znak-je-najveca-zavodnica-horoskopa/

 

Delotvoran način da to postigneš je da utišaš sudiju u sebi i umesto kritikovanja češće daješ pohvale i pokazuješ odobravanje. Tako on neće osećati odbijanje, a rezultat će biti da će se on sve prijatnije osećati u tvom prisustvu. Pohvali ga kad ti se sviđa nešto što učini i reci mu da ti je prijatno s njim. To će ga ohrabriti da ti se više približi i otvori.

 

nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3