Kada će vam reći “volim te”, i da li je iskren: Ovan u momentu zanosa, Devica kada je potpuno sigurna, a Jarac…

Kada će vam reći “volim te”, i da li je iskren: Ovan u momentu zanosa, Devica kada je potpuno sigurna, a Jarac…

20. veljače 2017. 0 By Admin

Volim te – dve male reči, koje mogu da promene potpuno život dvoje ljudi. Kada čujete to “volim te” od osobe koja vas interesuje, osećate se kao da plivate kroz more blaženstva. I ne želimo da vam to pokvarimo. Međutim, često se dešava da ljudi izgovaraju velike reči u trenucima ljubavnog ludila, pa je nekada bolje uzimati tuđe reči sa rezervom. Da ne dužimo priču – na osnovu čega se izjavljuje ljubav? Izgovorili ste, ali da li ste to i mislili?

 

 

 

OVAN
Osoba puna entuzijazma, poput jednog Ovna, može svašta da izgovori u momentu zanosa, a kasnije da…zaboravi. Poput izjave ljubavi. Dobro ćete postupti ako to ne shvatite previše ozbiljno i ne počnete da pravite grandiozne planove.  Ne želimo da vas navedemo da posumnjate u iskrenost vašeg partnera u znaku Ovna, naprotiv.
Njemu možete svašta da kažete, ali nikako laži. Ali opet, kao što u prirodi postoje insekti koji žive samo jedan dan, tako i u horoskopu postoje znaci koji se zaljubljuju na čitavih nedelju dana!

 

 

 

BIK
Ako očekujete čuvene reči od jednog Bika – možete da se načekate! Namučićete se dok ih ne čujete od njega. Ali kada ih jednom izgovori, nikada neće povući svoju reč i to će biti vrhunac vaše priče. Izgovoriće ih od srca, iskreno. To je potvrda da dobre stvari vredi čekati.

 

nastavak na sledecoj starnici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6