ŽENE “PADAJU” NA NJEGOVE REČI: Ovaj horoskopski znak ruši sve REKORDE U ZAVOĐENJU

ŽENE “PADAJU” NA NJEGOVE REČI: Ovaj horoskopski znak ruši sve REKORDE U ZAVOĐENJU

21. veljače 2017. 0 By Admin

Puni saosećanja, razumevanja i ljubavi za vas u svakom trenutku. Imaju beskrajno veliko srce u koje mogu da stanu svi vaši strahovi, padovi, uspesi i želje budućnosti. Uz Raka ćete imati i najboljeg prijatelja kome ćete moći da poverite bilo koju tajnu.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/20/sto-stariji-to-bolji-ovaj-znak-posle-40-te-postaje-toliko-snazan-i-privlacan-da-za-njega-ne-postoji-nemoguce-a-ljubavnih-ponuda-ima-sve-vise/

 

Često iz prijateljstva nastaju predivne ljubavi, pa razmislite o tome kada sledeći put izađete sa svojim “najboljim drugom” na kafu. Uz Raka će vam porasti i samopouzdanje, a seks će poprimiti neku sasvim novu dimenziju.

 

 

Kada Rak uđe u prostoriju, to jednostavno svi primete. Njegov prodorno bezobrazni pogled osvaja i bez dodira, a kada izabere plen, osvaja ga za najviše par sati. Niste ni postali svesni da vas je muškarac u znaku Raka još na početku večeri izabrao kao budućeg partnera, a već ste se našli u njegovom zagrljaju. U krevetu su perverzni i uživaju da vode ljubav satima.

 

dnevno.rs