EMOCIJE ZA SVA VREMENA: Ova 2 horoskopska para su živi dokaz da večna ljubav postoji

EMOCIJE ZA SVA VREMENA: Ova 2 horoskopska para su živi dokaz da večna ljubav postoji

22. veljače 2017. 0 By Admin

Kada se vaše oči sretnu i kada zavirite jedno drugom u dušu shvatićete da li je vaš susret izazvala čarolija ljubavi! Evo koja dva horoskopska para čeka duga ljubav, puna strasti i romantike…

 

http://www.nasidani.com/2017/02/21/horoskop-otkriva-ovako-vole-zene-zodijaka/

 

Da li postoji savršena ljubav, da li postoji savršeni sklad? Horoskop kaže “DA”, piše Lovesensa.

Obostrana privlačnost ponekad je dovoljna da se zaiskri varnica ljubavi, ali uz sve čarolije ljubavne hemije, to nije dovoljno da veza bude uspešna i trajna.

 

Kako par rešava probleme, koja ih pitanja zanimaju, kakav je životni stil oba partnera i kakvi su njihovi stavovi prema preljubi i poverenju? Sva ta pitanja utiču na sklad u ljubavi!

Devica i Vodolija

Kompatibilnost između Device i Vodolije zapisana je u zvezdama! Najviše se to može objasniti njihovim razumevanjem u glavnim životnim pitanjima.

Vodolija lako podleže neodoljivoj privlačnosti Device, proniciljivom umu, veštim prstima, urednom životu i okruženju… A i Devica uvek zna kako da se Vodoliji dopadne, jer i nju magnetski privlači sanjalačka priroda ovog vodenog znaka.

 

Da, ovde je na delu ona stara magija suprotnih polova na magnetnoj igli. I Vodolija i Devica uživaju u intelektualnim diskusijama, spremni su da se zainteresuju za nove ideje i koncepte.

 

Kad god naiđu teška vremena, ovaj par je spreman da nađe rešenje. Naravno, ako Vodolija počne da deli lekcije kako ponekad ume, Devica će se i te kako narogušiti. Ali da li će ih ovakve sitnice rastaviti? Šta vi mislite…

 

nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2