Od svih znakova, ovo je najveći vizionar: Ako mu date prostora, ljubav vraća deseterostruko!

Od svih znakova, ovo je najveći vizionar: Ako mu date prostora, ljubav vraća deseterostruko!

25. veljače 2017. 0 By Admin

Oni su ti koji će imati hvatač snova obješen u automobilu ili na prozoru. Nitko ne može uhvatiti san bolje od njega. Sanjanje nemogućih snova njima dolazi prirodno.

 

 

Dajte im kantu limuna i oni će se vratiti s limunadom – i dugim redom ljudi koji žele kupiti 1 čašu te limunade. Oni znaju kako privući publiku svojom pozitivnom vibracijom i kako napraviti da nešto jednostavno poput zašećerene vode izgleda veće i bolje nego što stvarno jest.

 

 

Govorimo o – Strijelcu!

 

Strijelac sanja velike snove. Jupiter, najveći planet, je njihov planetarni najbolji prijatelj. Jednostavno nema toga što će zaustaviti njihovu maštu.

 

 

Strijelac je onaj koji može promatrati horizont i vidjeti mogućnost u apsolutno ničemu. Bez obzira na to koliko je mračna situacija, pravi Strijelac može izmisliti sve moguće scenarije da se situacija preokrene.

 

 

Neki od ostalih znakova mogli bi za Strijelca reći kako su njegove ideje apsurdne i nedostižne. Bez obzira na to, Strijelac će ionako živjeti po svom. On ne brine o tome što drugi misle. Kada vidi nešto što ga inspirira, on se u to upušta umom, tijelom i duhom.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3