Bika osvojite hranom, Škorpiona strašću. A da vidite tek na šta padaju Blizanci…

Bika osvojite hranom, Škorpiona strašću. A da vidite tek na šta padaju Blizanci…

28. ožujka 2017. 0 By Admin
Želite li osvojiti Vagu ili Vodoliju budite neopterećeni, komunikativni i što opušteniji. S Ribama i Rakovima treba strpljivo, a kod Blizanaca će najbolje upaliti razgovori o muzici i filmovima…

 

Ovan traži uzbuđenje, akciju i pažnju

Pokažite mu da volite izazov i uzbuđenja. Spomenite da vas zanimaju muške stvari tipa ratne tehnike ili vratolomne vožnje gliserom i već ste na pola puta do njegova srca.

 

 

Pohvalite se da volite gledati filmove i dokumentarce o divljim životinjama i neistraženim predelima. Kad počne zaneseno pričati o idealima, ne rušite mu ih hladnom logikom i sarkazmom. Prilagodite li se njegovim egocentričnim stavovima i zahtevima, imat ćete ključ za njegovu dušu.

 

 

Bik voli razgovarati o novcu i umetnosti

On je hedonista koji ne može živeti bez komfora, topline doma i materijalne sigurnosti. Primeti li da ste pordični tip, neće ostati ravnodušan, a kako je veliki gurman, češće mu spominjite svoje kulinarske sposobnosti. Ubrzo bi mogao zaželeti s vama eksperimentisati u kuhinji.

 

 

Najslađe su mu teme o novcu i materijalnim stvarima pa će se u razgovoru ubrzo pohvaliti planovima vezanim uz posed, kuću, zemljište ili vikendicu. Počnite razgovor o slikama, izložbama i umetnosti jer je esteta i voli sve što je lepo.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6