NIKO JOJ NE ODOLEVA: Pred ženom u ovom znaku padaju i NAJČVRŠĆI muškarci, a NIJE u pitanju Škorpija

NIKO JOJ NE ODOLEVA: Pred ženom u ovom znaku padaju i NAJČVRŠĆI muškarci, a NIJE u pitanju Škorpija

29. ožujka 2017. 0 By Admin

One su dominantne i u krevetu i van njega…Saznajte šta to ovaj znak čini posebnim u odnosu na druge.

 

Istina je da su Škorpije strastvene, seksi i dominantne ali jedan znak je sve to u još većoj meri. U pitanju su Lavice. One su najdominantiniji ženski znak i u pitanju su vrlo moćne žene.

 

 

One su i vrlo kreativne, strastvene, velikodušne, i ne libe se da uzmu ono što im pripada, a iza zatvorenih vrata su vrlo emotivne i imaju toplo srce. Zbog ovih stvari, Lavicama je teško odoleti i muškarci su uvek očarani njima.

 

 

Dominantne su

Ovo može imati negativan prizvuk, ali nije tako. Mesto gde su, pre svega dominantne je krevet, a to se muškarcima jako sviđa. Kako im odoleti? To je kod njih urođeno, one su jednostavno takve, uvek spremne da probaju sve što je novo.

 

 

Kreativne su

Kod njih ne postoji trenutak u kom su nesigurne. U svakoj situaciji one uvek pronalaze kreativno rešenje. Zato su muškarci tako oduševljeni Lavicama. One se uvek dobro snalaze u svojoj koži.

 

 

Strastvene su

One sve rade srcem. Šta god da rade brinu da sve bude kako treba i uvek se maksimalno potrude za sve. One se ne brinu samo o svojim potrebama, već i o potrebama svog voljenog muškarca. One unose strast u svaki aspekt svog života.

 

Uvek spremne za nove avanture

Ukoliko je vaša voljena dama u horoskopu Lavica, nikada vam neće biti dosadno. Čak i kada radite nešto dosadno one pronađu zabavu u svemu. Ono zbog čega je žena u ovom znaku tako šarmantna jeste njena hrabrost da se upusti u svaku situaciju koja joj se čini zanimljivom.

 

auperzena.b92.net