Vaga je najlepša, Riba je dete sreće!

Vaga je najlepša, Riba je dete sreće!

4. travnja 2017. 0 By Admin

Saznajte kakav je vaš horoskopski znak!

Ovan

Ovnovi se ne mogu pohvaliti naročitim uspehom u vođenju poslovnih pregovora i održavanju poslovne saradnje. Ne podnose muljatore, nepoštene ljude, one koji lažu, pa će im bez uvijanja reći što o njime misle… I tako prekinuti odnos. Rezultati istraživanja upućuju da mali Ovnovi prednjače u grupi dece koja ne odustaju od zacrtanog cilja.

Čak ako im date zadatak kojem nisu dorasli i pritom izrazite sumnju u uspeh – neće se smiriti sve dok ga ne reše i dokažu vam suprotno. Istraživanja pokazuju da su glavni razlozi zbog kojih će Ovnovi raskinuti vezu partnerova ravnodušnost, predvidivost ponašanja, i nedostatak žara. Te će osobine zaljubljeni Ovnovi doživeti poput hladnog tuša.

Kao razloge za razvod braka, Ovnovi često navode stalno proveravanje, izlive ljubomore, i kopanje po džepovima od strane njihovih partnera. Ovnovi su najnestrpljiviji vozači. Podaci britanskog i nemačkog Nacionalnog udruženja vozača svedoče da pripadnici ovog znaka vode u broju automobilskih nezgoda, čiji je uzrok preticanje i nepoštovanje crvenog svetla.

Prepoznaćete ih po hodu. Pripadnici ovog znaka imaju držanje natprosečno uspravno, a korak čvrst i odlučan. Čak iako ih muči reuma trude se da ne hodaju pogrbljeno, a zahvaljujući čestim šetnjama, živahni su i aktivni do duboke starosti. Oni ređe posećuju lekare nego pripadnici drugih znakova. Grip i visoke temperature su njihovi najveći neprijatelji, a snaga volje i prkos najbolji saveznici u borbi protiv bolesti.

 

 

Bik
Bikovi zauzimaju visoko mesto na lestvici omiljenih šefova. Veoma cene talente i sposobnosti svojih podređenih i smatraju da je važno nagrađivati marljive, pouzdane, i odane radnike. Najbolji su domaćini čak i na radnom mestu. Čim kročite u njihovu kancelariju, poslužiće vas kafom, tokom poslovnog razgovora nude skupo piće ili keks, a pregovore završavaju u restoranu poznatom po izvrsnoj kuhinji.

Anketa sprovedena na hiljadama bračnih parova upućuje na zaključak da su Bikovi spremni najduže da čekaju da im osoba kojoj se udvaraju uzvrati ljubav. Astrološko objašnjenje tog fenomena je bikovska strpljivost i predanost.

Istraživanja u kojima su se koristili snimci holivudskih zabava pokazuju da Bikovi (češće od drugih znakova) voljenu osobu posesivno drže oko struka prilikom upoznavanja ili ulaska u salu, da je stalno prate u stopu i da se mršte ako zapleše s nekim drugim. Kad su hobiji u pitanju, Bikovi se najčešće posvećuju odgajanju konja, pčelarstvu ili cvećarstvu. Među njima je zavidan broj kolekcionara vrednih slika i retkih poštanskih maraka.

Najradije dolaze na posao pre početka radnog vremena da u tišini popiju kafu i detaljno isplaniraju radni dan. Razlog tome je jasan – ne podnose paniku i nervozu, i kad ih netko požuruje ili prekida u radu. Nemaju visoko mišljenje o ljudima koji upotrebljavaju jeftine mirise, koji nose odeću od veštačkog materijala, ili žive u kućama čija arhitektura i unutrašnje uređenje odaju loš ukus.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6