Ne oprastaj izdajniku: Prevara znači da te nikad nije ni volio!

Ne oprastaj izdajniku: Prevara znači da te nikad nije ni volio!

7. travnja 2017. 0 By Admin

Dok sam odrastala, nisam puno razmišljala o prevari. Znala sam što je to, ali nekako mi se nikada nije našlo na putu. Vidjela sam prevaru u filmovima kao nekakve zaplete, ali filmovi i stvarnost uglavnom nisu povezani.

 
Kad sam imala 11 godina, mamina najbolja prijateljica se razvela. Njezina kći mi je objasnila da ih je tata napustio jer voli tajnicu. Nisam shvaćala kakav je to klišej, ali sam shvatila da je u pitanju prevara. Mjesec dana nakon razvoda oženio je tu tajnicu i tad sam se prvi puta susrela s varanjem.

 
Kad me prevario vlastiti muž, obratila sam se toj maminoj prijateljici. Kao odrasla osoba sam željela pričati s njom. Obje smo bile žrtve prevare.

 
Za vrijeme tog razgovora sam zapravo shvatila kakva je izdaja prevara. Ja sam bila sretna što nisam imala djece s mužem, ali mamina prijateljica nije. Imala je troje male djece kad je on otišao. I on i moj muž su pokušali naći opravdanja za to što su učinili.
Nekad su nas voljeli, ali novu osobu vole više. Moj muž je mislio da sam mu srodna duša, ali ona mu je zapravo srodna duša jer oboje vole Beatlese.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2