Mesec rođenja krije i vašu sudbinu, a određuje i karakter: U maju su rođene NAJODANIJE, a septembarske dame su NEUKROTIVE

Mesec rođenja krije i vašu sudbinu, a određuje i karakter: U maju su rođene NAJODANIJE, a septembarske dame su NEUKROTIVE

8. travnja 2017. 0 By Admin

Mesec rođenja krije i vašu sudbinu, a određuje i karakter. Proverite šta je vama zapisano u zvezdama.

 

JANUAR

Žena koja je na svet došla u januaru je ambiciozna i tvrdoglava. Rođena je za liderske pozicije jer retko pokazuje emocije i voli da podučava druge. Ove žene imaju neverovatno izraženu radnu etiku i vrlo su produktivne na poslu. Iako to kriju, vrlo su osetljive i empatične.

 

 

FEBRUAR

Dame rođene u februaru su spontani avanturisti. Ako jednog dana reše da obiđu svet, spakovaće se za tri minuta. Kada se zaljube, uradiće baš sve kako bi usrećile osobu koju vole. Vrlo vode računa i o prijateljstvima, i to su osobe na koje se uvek možete osloniti.

 

 

MART

Rođene u ovom mesecu su prave slatkice. Introverti koji se najbolje osećaju u vrlo uskom krugu prijatelja i rodbine umeju da te svoje najdraže osobe neverovatno usreće. Ako je neko odan i lojalan, to su one. Tuđe potrebe će uvek staviti ispred svojih, a čak i ljudi koji su ih tek upoznali im poklanjaju potpuno poverenje.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4