Žene u ovom znaku silno i senzualno vole, ali privlače nedostupne i izgubljene muškarce

Žene u ovom znaku silno i senzualno vole, ali privlače nedostupne i izgubljene muškarce

9. travnja 2017. 0 By Admin

Oni su mislioci, ocenjivači, posmatrači, analitičari, perfekcionisti, vredni radnici, pragmatici i inteligentni ljudi.

 

Oni takođe mogu da budu dominantni, kritični i preterano nervozni, s visokim i često nerealnim očekivanjima. Teško otvaraju svoje srce i nisu tipovi koji u potpunosti zaranjaju u dubine ljubavi, bez testiranja vode.

 

Oni su – Device.

Ono što sprečava Device od isprobavanja prave ljubavi je njihov strah od intimnosti i njihovo realno i logično razmišljanje. S obzirom na njihovo konstantno nastojanje postizanja savršenstva i na strah da neće živeti po standardu koji su si postavili, može se dogoditi da ne uočavaju da su vredni ljubavi, a često je i samopoštovanje ono što ih sprečava u tome.

 

 

Zbog toga, Device često privlače lepe katastrofe, izgubljene ciljeve i najvažnije, one emocionalno nedostupne. Ove vrste ljudi su sigurna opklada za Device, jer Device osećaju da su “dovoljno savršene” i da zaslužuju jednako “savršenog” partnera. Devica ne mora da da sve što ima za ponuditi u vezi, pogotovo ako ne veruje da će odnos trajati duže vreme.

 

 

Umesto toga, Device će kontinuirano raditi na poboljšanju sebe i čuvati svoje srce i emocije za mogućnost istinske i autentične ljubavi.

 

Device su oprezne i one će čekati savršenstvo, i neće biti srećne ni zadovoljne s nečim manjim od toga. One su intuitivna bića, velike unutrašnje snage i njihova misija je pronalaženje prvae, večne ljubav

 

Međutim, one ne traže ljubav iz bajki – ono što one žele je partner koji preuzima odgovornost za sebe, nekog ko je autentičan i ko može da pokaže pravu i potpunu ljubav.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3