Dnevni horoskop za 13. april 2017. godine: Bik u srcu čuva tajnu ljubav, Devica dobiva ljubavne poruke, Jarac izaziva sumnju

Dnevni horoskop za 13. april 2017. godine: Bik u srcu čuva tajnu ljubav, Devica dobiva ljubavne poruke, Jarac izaziva sumnju

12. travnja 2017. 0 By Admin

Dragi naši, danas je Mesec u Škorpiji u trigonu sa Neptunom (jaki snovi, pokušajte da ih se tokom dana prisetite radi tumačenja, jaka povezanost sa voljenim osobama, dobro vreme za svaki kontakt koji ima veze sa vodom, dobar dan za meditacije, relaksaciju, ljubav, romansu.Dobro vreme za one koji se vole.Jaka predosećanja, jake molitve.Ovo je vreme andjela i zaštite. Vreme dobro za svaki vid unutrašnje regeneracije. Dan savršen za sve vas umetničke duše.

 
Mesec u Škorpiji je u sekstilu sa Plutonom u Jarcu( prodornost, jačina, oštroumnost, period kada možete tačno znati šta želite, a šta ne, vreme kada se može realizovati nešto veliko i vama bitno). Ovo je emotivno vreme jake fizičke povezanosti i poverenja, vreme snage, regeneracije, podrške, kada možete uzeti kormilo u svoje ruke.
Samo pravo i ne gubite kontrolu.

 

ovan

POSAO
Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve. Neko drugi prisvaja veći deo rezultata i ignoriše vaš uticaj. Ipak, ostanite dosledni u svojim namerama.
LJUBAV
Obratite se bliskim prijateljima. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Partner iskreno brine o vašem emotivnom raspoloženju i želi da vam ugodi.
ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.

 

 

bik
POSAO
Obratite paznju na nove informacije i prihvatite nečiju ideju. Poslovni susret prolazi dobro ili u skladu sa vašim procenama. Novi uspeh deluje kao veliki podsticaj i na vaše saradnike.
LJUBAV
Svoje pozitivne misli i osećanja usmeravate prema voljenoj osobi. Postoji jaka emotivna spona koja vas vraća i vezuje za jednu dragu osobu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6