Horoskop otkriva ko vas tajno voli

12. travnja 2017. 0 By Admin

Pogledajte oko sebe, možda prepoznate srodnu dušu – možda je to neki prijatelj za kojega biste najmanje očekivali da prema vama gaji takva osjećanja, možda kolega s posla, a možda i lik kojeg ste juče upoznali. Horoskop vam daje neke smjernice

Ovan

Vaša ambicioznost dovoljna je da se čak i samouveren partner oseti pomalo ugroženo. Ali zato ste posebno privlačni ljudima koji su motivisani poput vas. Samo čekaju pravi trenutak da vam priđu.

Bik

Privlačite ljude koji kao i vi uživaju u finim stvarima u životu – bilo da je u pitanju gledanje filmova pod pokrivačem ili večera u fensi restoranu. Tajnu ljubav naći ćete među prijateljima s kojima delite takva iskustva.

Blizanci

U vas se zaljubljuju oni koji su podjednako spontani kao i vi, tako da ste svoju tajnu srodnu dušu verovatno sreli na nekom od putovanja ili u nekoj neobičnoj akciji. Privlačite pustolove koji kao i vi ne mogu dugo da budu mirni i obožavaju društvo.

Rak

Vi niste baš tako otvoreni prema drugima, pa je osoba koja se zaljubljuje u vas ona koja s vama može da uživa jedan-na-jedan. To je neko ko ima veze sa poslom ili društvom, okruženjima gde ljude upoznajete prvenstveno na prijateljskoj osnovi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4