Dnevni horoskop za 15. april 2017. godine: Ovan ne trpi ničija naređenja, Biku dobitak, Lav ima romantičan sastanak, Vaga zaslužuje bolje

Dnevni horoskop za 15. april 2017. godine: Ovan ne trpi ničija naređenja, Biku dobitak, Lav ima romantičan sastanak, Vaga zaslužuje bolje

14. travnja 2017. 0 By Admin

Venera u Ribama danas će krenuti u direktni hod! Mnogi od nas odahnuće! Ali, imajte dozu opreza – planeta koja zauzima položaj iz retrogradnog hoda u direktan tada je i najjača, i njen uticaj na nas je poput udara. Venera ostaje u Ribama do 28.Aprila, a ona u Ribama ponekad počne da podseća na poznati retrogradni uticaj. Inače, Venera ostaje u retrogradnoj senci sve do 18.Maja!
Pripremite se danas za neka nova zbivanja, budite otvoreni za razne mogućnosti i uživajte. Venera je u Ribama, krenula napred, stoga uživajte u romantici, budite kreativni, maštoviti, duhoviti.
Ono što treba da naglasimo je da će tokom ove nedelje od ponedeljka do subote čak četiri planete biti retrogradne: od ranije RxJupiter, od skoro RxSaturn, RxMerkur i RxVenera…Venera u Subotu se povlači. Prvi Venerin aspekt u direktnom hodu je sekstil sa Marsom u Biku 17. april, zatim sledi kvadrat Venere i RxSaturna u Strelcu, po treći put, dok Venera iz Riba prelazi u Ovna 28.Aprila.
Želimo vam lep dan.

ovan

POSAO
Neko pokušava da vam nametne stroga poslovna pravila, ali vi imate različite zamerke. Ne dopada vam se ni zapovednički ton na koji vam se obraća jedna starija osoba.
LJUBAV
Ne budite brzopleti, već sačekajte da istina izadje na videlo. Vešto prikrivate svoja osećanja i želite da ostavite određeni utisak na blisku osobu.
ZDRAVLJE
Večernje sate rezervišite za svoj svet intime.

 

 

bik
POSAO
Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje vas poslovni dobitak ili javno priznanje. Poslovni uspeh proizilazi iz dobrih priprema. Neophodne su vam proverene informacije.
LJUBAV
Važno je da delujete očaravajuće na svog partnera. Potrudite se da potvrdite svoj dobar ukus i pravu meru vrednosti prilikom izbora.
ZDRAVLJE
Sačuvajte dobro raspoloženje.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6