Značenje boje očiju: Smeđe su nezavisnost, zelene hirovitost

Značenje boje očiju: Smeđe su nezavisnost, zelene hirovitost

16. travnja 2017. 0 By Admin

Boju očiju prvenstveno određuje količina i raspodjela pigmenta melanina, a od davnina se boju očiju povezuje i s osobnošću. Najviše je smeđih, najmanje sivih i zelenih

Crne oči

Iako zapravo ne postoje crne oči, neke su oči tamno smeđe boje da ostavljaju dojam crnih te su vrlo rijetke. Za ljude s crnim očima se smatra da su vrlo temperamentni, puni strasti i hiperaktivni.

 

 

Vrlo su predani svemu što rade, natjecateljski su nastrojeni i vole privlačiti pažnju. Osim toga, opisuje ih se kao tajanstvene, nesklone dijeljenju vlastite privatnosti i teško zaljubljive. Ipak, ako se zaljube su vrlo odani, a mana im je svadljivost i nestrpljivost.

 

 

Plave oči

Plava boja očiju je intenzivna i povezuje se s nebom, energijom, električnim naponom i racionalnim razmišljanjem. Za ljude s plavim očima se smatra da su pristupačni, šarmantni i prijateljski nastrojeni.

 

 

Osim toga oni su vrlo spontani, spremni isprobati nove stvari i imaju razvijenu duhovnu stranu ličnosti. Odlično primjećuju stvari koje drugima promaknu, a mana im je brbljavost, netaktičnost i brzopletost.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3