Ako je vaša veza u znaku Ovna, vaš odnos će biti pun strasti, ali i sa puno ljubomornih scena!

Ako je vaša veza u znaku Ovna, vaš odnos će biti pun strasti, ali i sa puno ljubomornih scena!

17. travnja 2017. 0 By Admin

I veze imaju zodijački znak koji se određuje na osnovu toga kada je vaša ljubavna priča počela. Tako na primer ako ste upoznali partnera od 21. aprila do 21. maja, onda vam je veza u znaku Bika. Proverite kakva je prognoza za vašu ljubav.

 

 

OVAN (21. 3. – 20. 4)
Ako ste vašeg partnera upoznali u periodu vladavine Sunca u prvom zodijačkom znaku, vaša veza može da bude vrlo uzbudljiva, ispunjena strašću, ali i ljubomornim scenama, burnim raskidima i pomirenjima.

 

 

Ovim vatrenim, impulsivnim znakom upravlja Mars, planeta seksualnosti, energije i agresije, pa nećete moći da izbegnete svađe, ali će zato pomirenja biti veoma slatka. Ovan kao i Blizanci simbolizuje detinju dušu, zbog čega će i vaš odnos biti iskren i otvoren. Dok imate oči samo za njega, veza može samo da cveta.

 

 

 

BIK (21. 4. – 21. 5)
Ukoliko ste se u nekoga zaljubili u vreme vladavine Sunca u najsenzualnijem znaku Zodijaka, najverovatnije ćete uživati u svakom trenutku provedenom sa njim. Bikom upravlja Venera, planeta uživanja, lepote i ljubavi, zbog čega će vaša veza biti ispunjena maženjem i poljupcima, dodirima…

 

 

Takođe, zajedno ćete uživati i u muzici, posebno plesu, izložbama i izlascima, naročito u restorane koji su poznati po dobroj hrani. Ipak, u ovoj vezi povremeno može da dođe do rasprava u vezi sa finansijama.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6