Horoskopski znaci kojima ne treba verovati. Prevara i laž je njihovo drugo ime

Horoskopski znaci kojima ne treba verovati. Prevara i laž je njihovo drugo ime

23. travnja 2017. 0 By Admin

Da li u nekoga možete imati poverenja ne zavisi od njegovog horoskopskog znaka. Osim ako niste apsolutni idealista ili ste upravo izašli iz izolacije, onda vam je dosad jasno da su prevari i laži skloni ljudi iz celog spektra zodijaka. Evo šta ih odaje kad pokušavaju da vas prevare.

 

Ovan

Muškarac rođen u znaku Ovna vrlo će agresivno reagovati na svaku optužbu za koju je zapravo kriv. Zato, ako vam se partner zaista naljuti, umesto da se nasmeje na optužbe koje mu servirate, verovatno vi treba da budete ljuti.

Bik

Inače siguran i samosvestan Bik će početi da pokazuje nesigurnost ako laže ili nešto pokušava da sakrije od vas. Ako počne da pokazuje snažnu ljubomoru, nemojte to shvatiti kao nešto ‘slatko’. To verovatno znači da se iza toga kriju problemi koje pokušava da sakrije od vas.

Blizanci

“Ne gledaj mi preko ramena! Ne moraš znati sve što radim!” Kad muškarac Blizanac odjednom počne da govori takve stvari, smete da postanete sumnjičavi. Inače vole da brbljaju o svemu i deliti informacije, a skrivaju se samo onda kad imaju nešto vredno skrivanja.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4