Ako ste LAV u horoskoskopu ili volite nekog Lava: Sve sto niste znali o ovom Zodijaku!

Ako ste LAV u horoskoskopu ili volite nekog Lava: Sve sto niste znali o ovom Zodijaku!

24. travnja 2017. 0 By Admin

Lav – ljubav i sex

Ovaj vatreni znak je strastven i iskren u svojim osećanjima. Kada je sex u pitanju možete očekivati da lav bude avanturista, zabavan i veoma energičan. Za lava postoji jasno definisana granica između seksa i ljubavi. Partnetre bira po njihovoj spremnosti da mu omoguće lidersku poziciju, da sijaju punim sjajem i da budu nezavisni.

 

 

Osobe rođene u znaku lava traže nesputane ljubavnike koji nisu samosvesni. Partner bi trebao biti intelektualno srodan lavu da bi veza bila uspešna. Lavovi su odani, zabavni i veoma darežljivi prema svom partneru.

 

Lav – prijatelji i porodica

 

Najvelikodušniji znak zodijaka, lav je veran i odan prijatelj. Potrudiće se da pomognu čak i ako im to oduzima više vremena i energije. Jak i pouzdan, lav ima sposobnost da se gotovo svima dopadne. Skroman i milostiv lav uživa u ulozi domaćina bilo kakve proslave i događaja. Lava ćete vrlo retko videti samog, interakcija je njegova druga priroda.

 

 

Bliske prijatelje bira prema njihovoj sposobnosti da održe korak sa velikom energijom lava kao i jakom osećaju dostojanstva i posvećenosti individualnim vrednostima. Kada je porodica u pitanju, lav će učiniti sve što je potrebno kako bi ih zaštitio. Odanost za lava je za ceo život. Ponosni su na sebe što će se uvek naći porodici pri ruci i u dobru i u zlu.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4