Dnevni Ljubavni Horoskop za utorak 25. april: Ovnovi sledite svoje srce, Blizanci  zapostavljaju partnera, Rak ima šansu za ludi provod

Dnevni Ljubavni Horoskop za utorak 25. april: Ovnovi sledite svoje srce, Blizanci zapostavljaju partnera, Rak ima šansu za ludi provod

25. travnja 2017. 0 By Admin

OVAN

Danas ćete naleteti na nerazumevanje okoline po pitanju osobe koja vam se dopada. Položaj planeta je danas takav da treba da sledite svoje srce. Bez obzira što ceo svet misli da ste na različitim talasnim dužinama, pokažite im da je vaša ljubav jača od svega toga.

 

 

BIK

Položaj nebeskih tela je takav da će vam danas omogućiti cvetanje društvenog života i upoznavanje sa ljudima koji su potpuno različiti od vas. Bez obzira na to da li ste u trenutno u vezi ili ne, ovo će vam doneti puno pozitivnih momenata, jer je uvek pravo vreme za proširivanje vidika.

 

 

BLIZANCI

Ljubav i romansa su trenutno jako apstraktne činjenice za vas, budući da ste okrenuti fizičkim i materijalnim zadovoljstvima. Danas vas zvezde upozoravaju da postoji mogućnost rasprave sa nekim ko ne deli vaše mišljenje. To bi možda mogao biti partner koji želi više pažnje. Cenite njegovu iskrenost i poslušajte ga.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4