NAJVEĆE GREŠNICE ZODIJAKA: Ove tri žene gore su i od muškaraca u svom horoskopskom znaku

NAJVEĆE GREŠNICE ZODIJAKA: Ove tri žene gore su i od muškaraca u svom horoskopskom znaku

25. travnja 2017. 0 By Admin

Nitko ne može osuđivati drugoga, osobito kada je u pitanju intimadvoje odraslih koji se radosno upuštaju u avanturu u spavaćoj sobi.

No čak i ako ste prilično permisivno i libertarijanski nastrojeni, žene ovih triju znakova mogle bi vas šokirati.  Štoviše, ove grešnice mnogo su gore od muškaraca iz svog znaka. Nipošto ne kažemo da bi se muškarcima trebalo tolerirati nešto što zbog čega bi se žene trebalo osuđivati, nego ističemo kako se one ne osvrću niti na društveno nametnute etikete.

 

 

OVAN

Osim ako nekim čudom partner uspije pratiti sumanuti životni ritam divlje Ovnice, ona rijetko ostaje seksualno vjerna. Ma koliko da vas voli, u njezinu srcu uvijek ima ljubavi za nekog dobrog frajera sa strane.

 

 

S jedne strane ona uopće ne može funkcionirati kad nije zaljubljena, a s druge – svaki ljubavnik joj brzo dosadi. Ljubi strastveno i živi svaki dan kao da joj je posljednji. To je ujedno i njezin životni moto.

 

 

Za Ovnicu se kaže kako je muška žena. Ona je rođeni lovac. Flert i zavođenje je ono u čemu je najbolja. To joj dođe nešto kao hobi, ili možda točnije kao igra lovice s obzirom na njezinu natjecateljsku prirodu. Kad muškarac prelako “padne”, ona ga jednostavno pregazi i ode dalje u potrazi za većim izazovom.

 

Jer ona je u duši veliki pustolov…

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3