Dnevni horoskop za 29. april 2017. Ovan analizira partnera, Blizanci odluke prepuštaju drugima, Vodolija uznemirena

Dnevni horoskop za 29. april 2017. Ovan analizira partnera, Blizanci odluke prepuštaju drugima, Vodolija uznemirena

28. travnja 2017. 0 By Admin

Prvi dan vikenda je osvanuo i dok Sunce budi iznova prirodu i proleće, Merkur nam se smeši i ohrabruje da se danas upustite u avanturu i usudite da realizujete neke svoje želje, a koje do dana današnjeg niste, jer niste se usuđivali na to.

 

A sve je na temu ljubavi: bićete poneseni željom da s nekim budete bliski, da se dodirujete, volite, razmenjujete nežnost. I živećete i disati punim plućima u tim trenucima, kao da je sve stalo samo zbog vas i osobe kojoj ste posvećeni u tom momentu. Ovaj period Sunca u Biku doneće nam sećanja koja ostaju urezana u pamćenje, ovo je period koji ostavlja tragove na duši. Na vama je da stvorite uspomene danas.

 

ovan

POSAO
Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje kao uspešna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i delujete neumoljivo.
LJUBAV
Određene okolnosti nateraće vas da promenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Pažljivije analizirajte svog partnera.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

 

bik
POSAO
Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nisu po vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspešnu akciju.
LJUBAV
Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posledičnu vezu. Dobro razmislite.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6