Horoskop za divan vikend: vreme je za kreativnost i lepšu stranu ljubavi (od 28. do 30. aprila 2017. godine)

Horoskop za divan vikend: vreme je za kreativnost i lepšu stranu ljubavi (od 28. do 30. aprila 2017. godine)

28. travnja 2017. 0 By Admin

Iskoristite energiju Meseca u Blizancima, jer napokon imate svu podršku Univerzuma da ostvarite želje i stvorite nešto lično i posebno!

 

Mesec u petak, 28. aprila, prelazi u znak Blizanaca, a Venera se vraća u Ovna, nakon donedavno retrogradnog kretanja u znak Riba. “Venera ne voli biti u Ovnu”, objašnjava astrolog Gregory Scott. Ta planeta ljubavi i lepote vlada Vagom i Bikom. Ovnom pak vlada Mars, muški princip; nije ga briga za druge, bezobziran je, želi sve odjednom.

 

 

Stoga se u njemu Venera oseća loše, što se može odraziti na vezama, izazivajući bol i teškoće. U Ovnu je i Merkur, planeta komunikacije, koji je u konjunkciji s Uranom u Ovnu.

 

“Dobre vesti za ovaj dan jesu da je Mesec u Blizancima pa će se komunikacija poboljšati uprkos tome što je Merkur retrogradan”, kaže G. Scott. Zbog toga je petak dobar dan za komunikaciju jer će Mesec ublažiti delovanje retrogradnog Merkura. Što se tiče ljubavi i veza, stvari se popravljaju jer Venera više nije retrogradna, ali dok je još u Ovnu, očekujte nešto oštrine i grubosti.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2