NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. MAJA 2017: Vaga sreće ljubav iz snova na putu, neočekivan poslovni predlog za Vodoliju, prolazne finansijske teškoće za Škorpiju

NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. MAJA 2017: Vaga sreće ljubav iz snova na putu, neočekivan poslovni predlog za Vodoliju, prolazne finansijske teškoće za Škorpiju

28. travnja 2017. 0 By Admin

Nedeljni horoskop od 1. do 7. maja 2017: Prva majska nedelja najviše sreće i uspeha donosi Biku, Jarcu i Vagi a šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja u narednom periodu saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Verovatno ćete smanjiti izlaske, a više vremena provoditi na sasvim običnim mestima. Oni koji još traže srodnu dušu baš tu bi mogli naići na ljubav, dok će oni u vezama svakim danom sve više otkrivati koliko sitnice život znače.

 

KARIJERA: Vaše zasluge ipak će izaći na videlo, a na vama je da se još malo strpite dok se to ne dogodi. Ne forsirajte svoje stavove čak i ako ste u pravu. Pametnije je pričekati da i drugima zasvetli. To što vi vidite bolje, vaša je prednost.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Stvari će doći na svoje mesto.

BIK

LJUBAV: Gde god se budete pojavili, primetićete da su mnoge oči uprte u vas. Bićete zanimljivi i privlačni drugima, pa su ovo dani kad lako možete naći društvo. Ako ste još sami, ne sedite kod kuće. Oni u vezama biće srećni i ispunjeni, a njihov ljubavni život bogat.

 

 

KARIJERA: Još će biti malih borbi, ali već se naziru i neke pobede. Vaš fokus interesovanja sad će se prebaciti na viša znanja. Mnogi će gledati da usavrše svoju stručnost. Oni koji uče biće na dobitku. Studenti prolaze ispite. Učenici su zadovoljni ocenama.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Radite gimnastiku.

 

nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6