Tjedni horoskop od 1. do 7. svibnja: Dva znaka će TOTALNO plijeniti pažnju – gdje god da se pojave!

Tjedni horoskop od 1. do 7. svibnja: Dva znaka će TOTALNO plijeniti pažnju – gdje god da se pojave!

29. travnja 2017. 0 By Admin

Ovan 

LJUBAV: Vjerojatno ćete smanjiti izlaske, a više vremena provoditi na sasvim običnim mjestima. Oni koji još traže srodnu dušu baš tu bi mogli naići na ljubav, dok će vezani svakim danom sve više otkrivati koliko sitnice život znače.

 

 

KARIJERA: Vaše zasluge ipak će izaći na vidjelo, a na vama je da se još malo strpite dok se to ne dogodi. Ne forsirajte svoje stavove čak i ako ste u pravu. Pametnije je pričekati da i drugima zasvijetli. To što vi vidite bolje, vaše je prednost.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Stvari će doći na svoje mjesto.

 

 

Bik

LJUBAV: Gdje god se pojavili, primijetit ćete da su mnoge oči uprte u vas. Bit ćete zanimljivi i privlačni drugima, pa su ovo dani kad lako možete naći društvo. Ako ste još sami, ne sjedite kod kuće. Oni u vezama bit će sretni i ispunjeni, a njihov ljubavni život bogat.

 

 

KARIJERA: Još će biti malih borbi, ali već se naziru i neke pobjede. Vaš fokus interesa sad će se prebaciti na viša znanja. Mnogi će gledati da usavrše svoju stručnost. Oni koji uče bit će na dobitku. Studeni prolaze ispite. Učenici su zadovoljni ocjenama.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Gimnasticirajte.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6