MLADI MESEC U BIKU: Neke horoskopske znakove očekuju velike životne promene. Jeste li među njima?

MLADI MESEC U BIKU: Neke horoskopske znakove očekuju velike životne promene. Jeste li među njima?

30. travnja 2017. 0 By Admin

Ko ima Sunce, Mesec, Veneru, Jupitera ili Marsa oko 6. stepena Bika, očekuju ga velike životne promene

 

JEDNOM godišnje, mlad Mesec nađe se u Biku, znaku ljubavi i novca, a ove godine to se dešava krajem aprila. Pojava mladog Meseca, kao i svaki događaj, može da se predstavi u vidu horarnog, odnosno, horoskopa događaja. Kada se on uporedi sa vašim životnim ili godišnjim horoskopom, možete da saznate šta vas očekuje narednih mesec dana, do sledećeg mladog Meseca. Ako vam je Sunce, Mesec, Venera, Jupiter ili Mars blizu 6. stepena Bika, možete da očekujete značajne promene u životu.

Podznak horoskopa mladog Meseca je u Ribama a vladalac Neptun, planeta mašte, podsvesti i ljubavnog zanosa u 12. kući, nagoveštava mogućnost ulaska u romantičnu vezu, paralelnu ili tajnu, i to na nekom putovanju u inostranstvu, o čemu svedoče harmonični aspekti između mladog Meseca (emocije), Saturna (trajanje) i Marsa i Venere (erotski doživljaji).

 

 

Zbog izazovnog aspekta između Marsa, planete seksualnosti u Blizancima i Saturna u Strelcu, mogu da vam se dopadnu dve podjednako interesantne osobe, jedna mlađa, druga starija.

Inkonjukcija sa drugim vladaocem podznaka, retrogradnim Jupiterom, planetom prosperiteta i kontakata sa strancima u Vagi, opominje da izbegavate nepotrebne troškove.

 

 

Asteroid Gold, blizu Saturna, simbola trajanja, ambicije i istrajnosti u kući karijere, koji obrazuje trigon s mladim Mesecom, donosi novac, naročito ako očekujete neke isplate preko poslova sa strancima. Mars u Blizancima na osi treće kuće, upozorava na oprez u saobraćaju, opasnost preti od mlađih vozača, motorciklista i biciklisti, kao i od saobraćajne policije. Asteroid Amor u četvrtoj kući, u sekstilu sa Suncem, nagoveštava obnovu veze sa starom simpatijom ili osobom od koje vas deli veća razlika u godinama.

 

 

Uticaj vladaoca horoskopa, Venere, planete ljubavi, oslabljen je u Ovnu u prvoj kući što može da donese emotivne probleme Bikovima, Vagama i Ribama koje su pod uticajem ove planete.

Mlad Mesec u prvoj kući i u ličnom horoskopu govori o nestalnim osećanjima, a pošto u horarnom horoskopu upravlja astrološkim kućama mladosti, ljubavi i doma, na nekom mestu za zabavu, u bioskopu, pozorištu, na sportskim tribinama, kladionici ili nekom porodičnom okupljanju, možete da upoznate interesantnu osobu.

 

 

OVAN (21. 3 – 20.4)

Trigon između mladog Meseca u astrološkom polju novca i Saturna, planete koja upravlja vašim poljem karijere, donosi vam priliv novca, preko obnove poslovanja sa strancima.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5