Dnevni horoskop za 5. maj 2017. godine: Ovan uspešan, Blizanci uporni, Lav ljut, Vagi veza zapada u krizu, Jarac nezainteresovan

Dnevni horoskop za 5. maj 2017. godine: Ovan uspešan, Blizanci uporni, Lav ljut, Vagi veza zapada u krizu, Jarac nezainteresovan

4. svibnja 2017. 0 By Admin

Dragi naši, odličan dan danas je za post, ili za neki novi početak, novu odluku u vašem životu kad je u pitanju zdravlje, a ako ne možete baš krenuti sa odricanjem i postom, danas se potrudite da svoje telo bar delom oslobodite toksina. Bavite se telom, budite fizički aktivni i zanimajte um analizom (Mesec u Devici).

 

 

Vreme je da neke stvari dovedete u red, pa, ukoliko vam je fiziologija slaba, pokušajte da zdravim načinom ishrane probudite snagu, ojačajte duh i telo. Ako vam na poslu neke stvari ne idu najbolje i osećate se demotivisano, možda je problem u prostoru u kom radite.

 

 

Pročistite ga, oslobodite se nagomilanih nepotrebnih stvari, dajte mu priliku da prodiše.
Želimo vam uspešan dan.

 

ovan

POSAO
Poslovni dan danas će proći dobro, baš kao što ste i očekivali. Bićete ponosni na lični doprinos i zalaganje. Trudite se da poštujete rokove.
LJUBAV
Svoje misli i osećanja usmerite ka voljenoj osobi i očekujte divno veče. Bićete ispunjeni divnim osećanjima. i provešćete romantičan dan
ZDRAVLJE
Počnite sa fizičkim aktivnostima.

bik
POSAO
Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika. Rasprava sa kolegom ce danas biti neizbežna. Čuvajte se ljudi za koje znate da su bez obraza, da bi sve uradili da ispune svoje ciljeve.
LJUBAV
Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom.. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe i očekuje vas lep dan.
ZDRAVLJE
Osećate se umorno.

 

nastavak na sledecoj starnici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6