RAKOVI, DIVNE I OSEĆAJNE OSOBE I NAJSAOSEĆAJNIJI OD SVIH ZNAKOVA ZODIJAKA

RAKOVI, DIVNE I OSEĆAJNE OSOBE I NAJSAOSEĆAJNIJI OD SVIH ZNAKOVA ZODIJAKA

7. svibnja 2017. 0 By Admin

Ne brini, mala. Jednog dana će pobijedit tvoja dobrota. Taj tvoj poseban sjaj u očima će u drugima probuditi nadu da još postoji prava ljubav, ona do kraja života. Ti si ta koja će promijeniti sve-počevši od sebe same.

 

Znam, misliš da nema smisla opraštati, pružati druge, treće šanse, da ne vrijedi plakati kad te sustignu uspomene. Ali, varaš se! Navečer, kad legneš u krevet, možeš mirno usnuti. Ne peče te savjest, jel tako? Ti si svoj zadatak obavila, oprostila si što se oprostiti dalo, dala druge šanse onima koji su dokazali da su ih zaslužili.

 

 

Znam, govore za tebe da si naivna. Ali, nisi! Samo imaš čisto i lijepo srce. Ne brini, doći će i tvojih pet minuta, tvoja sreća. Onda kada dođe, ne puštaj je! Bori se protiv svih, ako treba bori se i sama protiv sebe! Tek tada ćeš vidjeti da vrijedi biti dobar, onako istinski dobar. Zaljubi se, voli, smij se. A, ako te taj netko poseban povrijedi-njemu na dušu. Ti nisi ništa krivo učinila. Jer, za to si rođena, da budeš voljena i da voliš.

 

Žena s bebom u naručju, uživa u dojenju svog deteta… pušta kroz grudi svu svoju bezuslovnu ljubav i time hrani svoje tek rođeno čedo. Tipičan opis mesečevog znaka, a to će najbolje razumeti majke, ako se sete svog prvog kontakta s bebom i osećanja univerzalnog blaženstva, te snažne emocije koja preplavljuje dušu.

 

 

Takvim životom ovaj horoskopski znak živi tokom celog svog veka, sav satkan od emocije, koja nekada guši njegove bližnje. Ako ste muškarac, setite se svog detinjstva i majke koja vas drži na krilu uplakanog, jer ste poderali kolena. Zaboravili ste bol, ali ste zapamtili tu količinu nežnosti i ljubavi. To je Rak, bilo da je ženski ili muški pripadnik znaka.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3