Dnevni horoskop za 12. maj 2017. Ovan uspešan, Bik nesiguran, Devica nije iskrena, Strelac teatralan, Ribe osvajaju…

Dnevni horoskop za 12. maj 2017. Ovan uspešan, Bik nesiguran, Devica nije iskrena, Strelac teatralan, Ribe osvajaju…

11. svibnja 2017. 0 By Admin

Danas, u petak, Mars je već u trigonu sa Jupiterom, pa se volja polako budi, poput spasioca koji želi da zaštiti slabije, nezaštićene i ugrožene. U svemu ćete videti nepravdu (Mars trigon Jupiter u Vagi) i imaćete nezadrživu potrebu to da ispravite i zaštitite ugrožene. Neptun i dalje pravi kvadrat sa Marsom, pa neke situacije nećete shvatati najrealnije, zato nemojte prenagliti dok dobro ne razmislite, jer ništa ne mora biti kako izgleda. Danas je moguće da ćete imati prijatne susret sa partnerima iz inostranstva, u svakom slučaju razgovori će biti plodonosni.
Želimo vam lep dan.

ovan

POSAO
Vaša inspiracija i kreativno raspoloženje deluju podsticajno na okolinu. Imponuje vam saznanje da vas saradnici predstavljaju kao vrlo uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Važno je da se ostvarite na različitim poljima.
LJUBAV
U određenim situacijama svesno koristite svoje zavodničke manire u odnosu sa bliskom osobom. Šta god da se dešava važno je da pokažete pozitivnu stranu svoje ličnosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

bik
POSAO
Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Imate utisak da neko od saradnika kontroliše vaš način rada. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora.
LJUBAV
Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna vam je pozitivna orijentacija kako biste prevazišli trenutnu nesigurnost.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6