Opšte karakteristike: Jarac – hladan i ozbiljan

Opšte karakteristike: Jarac – hladan i ozbiljan

13. svibnja 2017. 0 By Admin

Teški su u donošenju odluka, vagaju gore od svih Vaga zajedno. Daju šanse sebi, drugima, trpe. Niko ne ume da trpi kao Jarčevi! Ali onoga trena kada posle mučenja sebe donesu odluku, nema pomeranja. Tačka je tačka u pravom smislu te reči, ledena i zauvek! Ako im racio ne dozvoli da stave tačku, u srcu je stavljena.

 

 

Nastaviće da žive sa tom tačkom, iritirajući sebe i druge oko sebe. Cinizmom koji ne može da sakrije, prećuti. Kao da se sveti sebi sto nije jači, što ta tačka nije konačna u svemu. Vole završene stvari, čiste. One u kojima pokleknu tiču se srca, sa njim ne umeju da se izbore, što neko ko ih ne poznaje nikada ne bi rekao.

 

 

 

Umeju tada, neizboreni sa sobom, zaista da nose tu tešku energiju svoje prirode. Teški su sebi i drugima. Umeju tako da prožive život ako se upletu u sopstvenu mrežu emocija. Rekoh, niko ne ume da trpi kao ova deca Saturna. Škrti na rečima, oštrog, pravednog jezika, koji mnoge boli, ali njih same najviše. Kada su takvi, trpe svi.


Kao prijatelji su divni puni razumevanja. Sve ono što sami ne umeju da reše, kod drugih znaju i vide rešenja. Ne savetuju, ali imaju stila kako da učine da se neko kraj njih dobro oseća. Veliki su komformisti, vole materijalna dobra, uživaju u novcu. On im pruža osećaj sigurnosti i jedini oslonac usled sopstvene nesigurnosti. Ljudi oko njih to neće moći ni da naslute a kamoli vide i osete. Gordog držanja, delovaće kao da im je konac života u rukama. Neki končić jeste, ali klupko je ko zna gde. Ali idu uvek ka njemu, cilju, stabilno i hladno.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4