Dnevni Ljubavni Horoskop za ponedeljak 15. maj: ovan razmišlja o ozbiljnim promenama, Strelac želi kratki fler, Jarac želi van iz postojeće veze….

Dnevni Ljubavni Horoskop za ponedeljak 15. maj: ovan razmišlja o ozbiljnim promenama, Strelac želi kratki fler, Jarac želi van iz postojeće veze….

15. svibnja 2017. 0 By Admin

OVAN

Učestvovaćete u jednom razgovoru koji se tiče problema iz prošlosti vezanog za vaš ljubavni život. Danas shvatate da se istorija ponavlja i da je krajnje vreme da nešto promenite. S obzirom da i dalje vidite sebe pored aktuelnog partnera i smatrate da postoje šanse za zajedničku budućnost, preuzmite inicijativu i popričajte o ovim temama. Govorite direktno, iz srca, bez okolišanja.

 

 

BIK

Danas ste izuzetno strastveni, ali i avanturističkog duha, pa bi bilo dobro da sa voljenim bićem otputujete negde gde ćete uživati u nežnostima i novim iskustvima. Ukoliko ste još uvek singl, neko koga ste od nedavno upoznali je vredan svakog vašeg truda – ne oklevajte, nego načinite prvi korak. Druga strana će odgovoriti na vaš poziv za izlazak.

 

 

BLIZANCI

Ukoliko ste skloni preteranim reakcijama, nepoverenju i sumnji u vernost partnera, pred vama je jedan izuzetno naporan dan. Pružiće vam se mnogo prilika da bezrazložno okrivite voljenu osobu i da posle ni ne osetite grižu savest. Pod hitno morate da se menjate. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka neka ne ulaze u veze sa nekim ko je u odnosu na njih potpuna suprotnost.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4