MERKUR U BIKU OD 16. MAJA DO 6. JUNA 2017: Ne svađajte se, pripazite sa finansijama i budite oprezni za volanom

MERKUR U BIKU OD 16. MAJA DO 6. JUNA 2017: Ne svađajte se, pripazite sa finansijama i budite oprezni za volanom

16. svibnja 2017. 0 By Admin

Merkur u Biku od 16. maja do 6. juna 2017: Ne rasipajte novac, ne sukobljavajte se sa okruženjem, obratite pažnju na dokumenta i ugovore

Merkur, planeta komunikacija i biznisa, 16. maja ulazi u Bika, znak u kojem je njegov uticaj oslabljen i tu će se zadržati do 6. juna. Njegovi aspekti, konjunkcija sa Uranom iz Ovna i trigon sa Saturnom iz Strelca, ove nedelje odgovaraju onima koji posluju sa strancima, ali istovremeno upozoravaju na oprez, naročito ukoliko zbog posla često putujete, pišu Večernje novosti.

 

 

Osim na finansije, gde su mogući neplanirani izdaci, obratite posebnu pažnju na dokumenta i ugovore, na šta upozorava kvadrat između Marsa u Blizancima i Neptuna u Ribama, planeta sukoba i prevara. “Spoj” Merkura i Urana upozorava da čuvate vredne predmete i klonite se rasprave sa kolegama i saradnicima, a vozače da budu oprezniji za volanom.

 

Konjukcija Merkura i Urana utiče na nervni sistem, naročito ako ste Blizanac, Devica ili Škorpija ili vam je natalni Merkur u tim znacima. Ukoliko se premišljate i odmeravate svaku situaciju, pazite da ne propustite nove poslovne šanse, a ako ste skloni brzom donošenju odluka, dobro razmislite ili se prvo posavetujte s osobama od poverenja.

OVAN

Pozicija planete biznisa u astrološkoj kući posla, blizu Urana u vašem znaku, opominje da izbegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije. Klonite se rasprava sa kolegama.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5