BLIZANCI – Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

BLIZANCI – Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

17. svibnja 2017. 0 By Admin

Posao:

Dragi Blizanci,
Usmjerićete se na razvoj već ranije pokrenutih poslovnih projekata i zadataka kako biste sve to uhodali i postigli bolji kontinuitet. Očekuje vas uspjeh u poslovima koji se odvijaju iza zatvorenih vrata, gdje svoje radne obaveze obavljate samostalno, dok će vam uspjeh i dobici dolaziti i kroz saradnju sa ustanovama zatvorenog tipa, posebno ako se bavite poslovima konsultanta, zdravstvom ili administracijom. Od 6. juna, Merkur koji vlada vašim znakom ulazi u vaš znak i tu će se zadržati do 21. juna.

 

 

U ovom periodu će vaše intelektualne, komunikacione i organizacione sposobnosti doći do pojačanog izražaja i u svim aktivnostima gdje su ove vaše sposobnosti važne postići ćete značajan napredak. Istaći ćete se na ličnom polju, bićete zapaženi i vaši prijedlozi će biti ozbiljno shvaćeni i uzeti u razmatranje. Vaša kreativnost će biti pojačana, učestvovaćete na raznim sastancima i bićete neprestano u pokretu i u kontaktima sa poslovnim partnerima. Važno je da budete pažljivi u vezi javnih nastupa i sklapanja novih ugovora u periodu oko 19. u mjesecu.

 
Od 21. juna, kada Merkur pređe u znak Raka i vaše polje novca, počećete da više pažnje poklanjate sređivanju vaših finansija i organizovanju boljih kanala za protok novca i finansijske transakcije. Usmjerite se na oblasti trgovine i usluga jer ćete tu imati najviše mogućnosti da ostvarite bolji profit. Kako i Mars u isto vrijeme prolazi kroz vaše polje finansija ali se nalazi u znaku svog pada, upozorava vas da ne činite ništa naglo i nepromišljeno jer ćete u nekim trenucima biti skloni upravo tako da postupate, što vam može nanijeti gubitke. Između 25. i 27. juna Mars i Merkur će praviti kvadrat sa Jupiterom, što će vas činiti sklonim rizičnim investicijama. Bilo bi mudro da to izbjegavate.

 
Nezaposleni Blizanci će najlakše moći da dobiju posao u oblastima komunikacija, na medijima i u administrativnim djelatnostima.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3