Dnevni horoskop za 18. maj 2016. godine,Ovan pravi kompromise, Bik uživa u novcu, Škorpija umorna, Strelac raspoložen, Jarac dominira..

Dnevni horoskop za 18. maj 2016. godine,Ovan pravi kompromise, Bik uživa u novcu, Škorpija umorna, Strelac raspoložen, Jarac dominira..

17. svibnja 2017. 0 By Admin

Ovan pravi kompromise, Bik uživa u novcu, Blizanci motivisani, Rak u odličnom poslovnom periodu, Lav juri karijeru, Devici ne prija rad sa strancima, Vaga ne želi duge razgovore, Škorpija umorna, Strelac raspoložen, Jarac dominira, Vodoliji uvek ostaje čokolada, a Ribe kvalitetno provode vreme. Ovo je današnji horoskop za danas 18.05.2016. godine.

 

 

OVAN

Posao: Niste imali nameru da se zamarate starim poslom, koji ste odavno trebali da završite. Imali ste dovoljno vremena, ali ste ga potrošili na nešto drugo. Volećete da budete u žiži događaja i nećete se žaliti zbog propuštenih šansi.

Ljubav: Volite da se dogovarate sa parnerom oko zajedničkog izlaska ali isto tako da vaša bude poslednja. Pokušajte sa kompromisima, ovaj put, da rešite konflikte.

Zdravlje: Digestivni problem.

 

 

BIK

Posao: Ponuda od strane starog poslovnog partnera vas intrigira. Volite novac i uživanje u materijalizaciji. Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim segmentima koji vam odvlače fokus sa bitnih činjenica.

Ljubav: Imate i vi svoje bubice koje vam prave poveću smetnju u komunikaciji sa partnerom. Ukoliko ste slobodni pokušajte da se više družite.

Zdravlje: Psihički pritisak.

nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6