Kako strah menja horoskopske znakove: Rak postaje skupljač uvreda, Strelac poživčani

Kako strah menja horoskopske znakove: Rak postaje skupljač uvreda, Strelac poživčani

18. svibnja 2017. 0 By Admin

U ljudskoj prirodi je da pokušava da prikrije svoje slabosti, međutim, stresne situacije mogu da budu okidač koji pokreće naše komplekse i onda sve ono što želimo da sakrijemo izbije na površinu. Horoskopski znak u kom smo rođeni određuje ono čega se bojimo i naše slabe tačke.

 

Ovan

Gordi i ponosni Ovnovi u svakom su društvu najglasniji i stiče se utisak da su jako samopouzdani. Oni to i jesu, ali imaju i svoje slabe tačke, pa se najviše boje da ispadnu smešni pred drugima. Ne boje se svađa i rasprava, ali nije im svejedno ako nalete na nekoga ko je intelektualno nadmoćniji od njih. Od bliske okoline očekuju mnogo podrške i ljubavnih izjava, a ako to zafali, postaju tvrdoglavi, naprasiti, pa čak i svadljivi.

Bik

Bikovi su najosetljiviji na novac. Ako želite da im ostanete prijatelj, a pozajmili ste novac od njih, što pre im ga vratite. U protivnom će s vama raskrstiti za sva vremena. No njihov najveći kompleks je da u ljubavnoj vezi ili braku neće biti dovoljno voljeni. Oni će učiniti sve za voljenu osobu, kao i za svoju decu.

No dogodi li se da vredan i brižljiv Bik ne prima dovoljno pohvala za svoju požrtvovanost, postaje ljut, neugodan, pa i osvetoljubiv.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6